Leuke winkels in Breda om ideeën op te doen

Over Moss Breda

Bij MOSS vindt u unieke meubels en woonaccessoires, zowel oud als nieuw, in diverse interieurstijlen. Naast deze artikelen verkopen wij stoer groen en bloemen, eveneens belangrijke sfeermakers in huis.
Meer info Meer info

MAKS 5, Meubelatelier Koningstraat 5 Breda

Het adres in Breda voor unieke woonitems en bijzondere woonaccessoires. Sinds maart 2012 ziijn wij de troste eigenaren van het voormalige Pakhuis het “Koninklijk Paleis” aan de Koningstraat 5. Een uniek pand in het centrum van Breda. In het Pakhuis combineren we wonen, werken en winkel. MAKS 5 staat voor oude geleefde meubels met een lang verleden en prachtige verhalen. Stuk voor stuk uniek en allemaal eigenhandig opgeknapt. Van Industrïele lampen tot oude werkbanken en van brocante stoelen tot stoere (salon) tafels.
Meer info Meer info
Copyright © 2017|    Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.    |    Last update: April 2017
Copyright © 2021|    Last update:  August2021  |  Stats

Mevrouw Jansen Breda

Mevrouw Janssen, een Concept Store met een uitgebreid assortiment.
Meer info Meer info

Casa Maria Breda kleurrijk & gezellig.

Interieur en verlichting trends voor 2017

Casa Maria is best een beetje een bijzondere winkel, waar je vooral woonaccessoires vindt in heel veel verschillende (felle) kleuren.
Meer info Meer info

Stilleven lunchroom en woonwinkel Breda

Stilleven is een lunchroom annex woonwinkel die gevestigd is aan de Ginnekenweg 26 in Breda. Vanaf de buitenkant lijkt Stilleven vooral op een horeca gelegenheid, maar als je binnenkomt waan je je in een gezellige ‘woonkamer’. Heerlijk geluncht . Je kunt er leuke brocante woonassesoires kopen. Echt lekker ontspannen sfeer. Hebben een houtwerkplaats. Daar worden meubels op maat gemaakt.
Meer info Meer info

Industrialz Furniture Breda

Bij Industrialz, gevestigd aan de Terheijdenstraat 3-C, ben je op de juiste plaats voor bijzondere op maat gemaakte meubels. Het is een meubelmakerij die ook leuke woonaccessoires verkoopt.
Meer info Meer info

Boom & Bloem

Achter Boom&Bloem schuilt een vakkundig & creatief team. Jong maar ervaren en met liefde en passie voor het vak maken wij eigentijdse bloemwerken voor elke gelegenheid. Dat wij veel plezier in ons vak hebben kunt u zien aan onze creaties, maar zult u ook merken aan de contacten die we hebben met onze klanten
Meer info Meer info