Leuke winkels in Den Haag om ideeën op te doen

Copyright © 2021|    Last update:  August2021  |  Stats

YurtStore

YurtStore is de inspiration store van YurtCollection. YurtStore biedt podium aan kunst, cultuur en design die zijn geïnspireerd door de Zijderoute. East meets west. De Zijderoute is een resultaat van mensen uit verschillende culturen die elkaar ontmoeten en ideeën uitwisselen in het verleden en in het heden. Zelfs vandaag de dag inspireert de Zijderoute ontwerpers en kunstenaars.
Meer info Meer info

Il Regalo Home

Wij zijn een meubel en woonwinkel in het centrum van Den Haag, schuin tegenover paleis Noordeinde in de Heulstraat 11. Wij zijn al meerdere malen verkozen tot de gezelligste winkel van Den Haag! Wij verkopen meubelen o.a banken, eettafels/eetkamerstoelen, fauteuils, gordijnen, behang, kussens, houten vloeren, verlichting, lampenkappen, vloerkleden, herstofferen. Natuurlijk komen wij graag bij u langs voor interieur advies!
Meer info Meer info

COTTON & Silk

Een winkel vol kleur, dat is Cotton & Silk op de Frederikstraat in Den Haag. Gekleurde stoffen, kussenhoesje, lampenkappen en stoffen. Frederikstraat 481, 2514 LN Den Haag
Meer info Meer info

Bar en Zo

Modern-bohemian, Scandinavisch, vintage, eclectisch en industrieel, deze stijlen vind je allemaal terug in de winkel.  Barro en Zoë verkopen tweedehands & vintage kleding, sieraden, schoenen, tassen, interieur accessoires, keramiek, hebbedingen en meubels. Allemaal met de hand geselecteerd en met gevoel voor stijl uitgekozen.
Meer info Meer info

Retro King

Zoutmanstraat in Den Haag
Meer info Meer info

Kikke Spulle

Kikke Spulle trendy betaalbaar wonen, woonaccesoires en design voor particulier en zakelijke markt.
Meer info Meer info