Leuke winkels in Den Bosch om ideeën op te doen

Copyright © 2021|    Last update:  August2021  |  Stats

Karakter Den Bosch

LIFESTYLE- EN WOONACCESSOIRES MET KOSMOPOLITISCHE INVLOEDEN Authentieke, kleurrijke en bijzondere producten die inspireren en een goed gevoel geven. Geselecteerd met zorg en veelal op een eerlijke manier vervaardigd met bewustzijn voor milieu, mens en onze maatschappij.
Meer info Meer info

Koekwaus

Wij zijn Marlou & Laura, twee zussen. Mensen vinden dat wij hard lachen, altijd vrolijk zijn (niet waar, maar wel vaak) en we lopen meestal rond met dezelfde knot midden op ons hoofd. We willen veel, rennen rond als twee kippen zonder kop, moeten af en toe geremd worden, zijn chaotisch (Laura iets meer) en hebben vooral de drang te DOEN! En precies zo… is KOEKWAUS ontstaan.
Meer info Meer info

Mister Design

In de Hinthamerstraat in 's-Hertogenbosch vind je de twee winkels van MisterDesign. Op een aangename en toegankelijke manier worden in onze winkels de meeste van onze collecties designmeubelen, verlichting, karpetten, behang en de mooiste designaccessoires getoond. Iedere winkel heeft bovendien een geheel eigen stijl.
Meer info Meer info

Robbies

Winkelen, snuffelen, ontspannen in Den Bosch Robbies is een onderscheidende ontmoetingsplek van bijna 1000m2 waar je kan winkelen, snuffelen, ontspannen werken en proeven. Verwerstraat 33 in Den Bosch.
Meer info Meer info

Robeerst Interieurs

Pak juist nu je interieurplannen aan om straks richting het najaar te kunnen genieten van je nieuwe interieur/sfeer! Wij zijn tijdens de zomervakantie gewoon open.
Meer info Meer info