Leuke winkels in Groningen om ideeën op te doen

Copyright © 2021|    Last update:  August2021  |  Stats

O 42 Interieur

In het hartje binnenstad van Groningen in een monumentaal pand, vind je designmeubelen zorgvuldig samengesteld uit diverse Nederlandse en internationale topmerken. Je vind er designklassiekers, eigentijdse en vernieuwende ontwerpen.
Meer info Meer info

Wonen 27

WONEN27 is gevestigd in de oosterstraat 27 midden in het centrum van Groningen en op loopafstand van de Grote markt. Hier hebben wij maar liefst 500 m2 met betaalbare meubels en accessoires. Merken als BePurehome, By-Boo, Casa Vivante, DTP, Dutchbone, HK Living, Seuren, Zuiver, en onze Homecollectie. Komt U eens langs en laat u inspireren. Parking Damsterdiep en Parking Rademarkt zijn op loopafstand. Ook kunt U bestellingen afhalen van 10.00 - 11.00 uur.
Meer info Meer info

Laif & Nuver

Lifestyle Woonaccessoires
Meer info Meer info

Woonzooi

Woonzooi is dé specialist op het gebied van handmade producten om het interieur te verfraaien. Je vindt er een eclectische mix van stijlen en producten, van hip en modern tot klassiek en brocante, een ieder vindt er wel iets naar zijn smaak.
Meer info Meer info

Verroest - Industrial l Vintage l Design

Sinds 1 februari 2013 heeft Verroest haar deuren geopend in het hart van de stad Groningen. Verroest is hét adres voor industriële, vintage en brocante meubels, lampen en accessoires. Sinds maart in een monumentaal achttiende-eeuws pakhuis aan de Donkersgang, tussen de Oosterstraat en Gelkingestraat.
Meer info Meer info

Hooykaas

Hooykaas verkoopt leuke en betaalbare industriële en vintage spullen die je in de meeste kringloopwinkels niet snel zult vinden
Meer info Meer info

HOLTBAR CONCEPT STORE

In één van de gezelligste straatjes van Groningen, naast de universiteit,

vind je onze concept store HOLTBAR. In onze “cool and collected” shop

en koffiebar vind je niet alleen een frisse mix van (woon)accessoires,

stationery, beauty, kleding, boeken en sieraden, je kunt hier ook perfect

ontspannen met een latte macchiato en een vegan wonderbar.

Meer info Meer info

Loods G

Vintage, design, kunst, industrieel, lampen, meubels, reclame, curiosa, oude bouwmaterialen en allerlei leuke, originele en gekke spullen. Sontplein 8-4 Groningen
Meer info Meer info