De IJ-hallen in Amsterdam Noord

IJ-hallen is de grootste en sfeervolste vlooienmarkt van Europa gelegen in het dichtstbevolkte gebied van Nederland. Door de grootte van de markt komen vraag en aanbod uitstekend bij elkaar en is de kans van slagen zeer groot. Kortom, een aanrader voor iedereen die van vlooienmarkten en/of goedkoop inkopen houdt.
Meer info Meer info

De leukste vintage- en antiekmarkten

richting het zuiden

Met de traditionele grote trek richting het zuiden deze (na) zomer rijden veel Nederlanders in één keer door naar hun bestemming. Maar wie de tijd neemt en af en toe even uitstapt valt onverwacht met zijn neus in de boter. Er ligt een spoor van antiek en brocante richting het zuiden van Europa: uitgestald op immens grote markten, of juist weggestopt in kleine straatjes. We zetten de leukste antiekmarkten op een rij, ideaal om de vakantietrip mee te onderbreken!
Meer info Meer info

Droom Home

WOONBEURS & TUINBEURS 2017 AGENDA Grootste agenda woonbeurzen & huis, tuin, interieurbeurs en tuinbeurzen, woonbeurs & tuinbeurs, nieuwbouw, woonevents & kunst beurs in 2017. Gratis kaarten winnen!
Meer info Meer info

Diverse markten en Beurzen om te bezoeken

Hier een paar voorbeelden van mooie markten en beurzen, deze en meer vind je ook op mijn Facebookpagina.
Copyright © 2021|    Last update:  August2021  |  Stats

De Neuzelbeurs

De Neuzelbeurs vindt plaats in De Broodfabriek in Rijswijk en is met meer dan 350 kramen de grootste koopjes markt van de regio. U bent van harte welkom om deel te nemen aan de Neuzelbeurs om uw spullen te verkopen of natuurlijk de Neuzelbeurs te bezoeken en een paar leuke koopjes op de kop te tikken!
Meer info Meer info

Het Arsenaal

Woonwinkels en design labs – Met ruim 25 woonwinkels, showrooms en design labs, met elk een eigen expertise biedt Het Arsenaal een compleet scala aan artikelen
Meer info Meer info

Antiekmarkt Delft

Van 13 april tot en met 14 oktober 2017 Elke donderdag: 10:00 – 17:00 uur Elke zaterdag: 09:00 – 17:00 uur Elke zaterdag staan ruim 120 kraampjes langs de grachten en rond de Oude Kerk. Op donderdag is er een kleinere, maar minstens zo interessante markt rond de Hyppolytusbuurt. Snuffelen naar servies, sieraden, glaswerk, prenten en oude boeken. Op deze unieke markt vindt u altijd bijzondere, leuke en niet-alledaagse koopjes.
Meer info Meer info